badges

Wordt jij ook D-DAE vrijwilliger?


D-DAE bezoeken als publiek is leuk… maar eraan meewerken is misschien nog wel veel leuker. Het Dedemsvaart DAnce Event staat en valt met vrijwilligers! Daarom is Stichting Hollands Talent opzoek naar enthousiaste jongeren en jongvolwassenen (16+) die graag iets willen betekenen voor dit festival!

Als vrijwilliger ben je volledig verzekerd en krijg je een exclusief shirt van het Dedemsvaart Dance Event Crew, dit shirt mag je na het evenement houden als aandenken. Je zult tijdens de werkzaamheden voor -, na - en gedurende het festival niets tekort komen. Er wordt door ons gezorgd dat je op tijd kunt eten en drinken (non alcoholisch). Voor een paar functies is ook een vrijwilligersvergoeding beschikbaar (wc en de opruimploeg).

Dus, ben jij goed in iets, bijvoorbeeld fotograferen, teksten schrijven voor op de website, persberichten schrijven, filmen, editen, grafisch, interviewen, achter de bar staan, of vind je het gewoon leuk om te helpen opbouwen/afbreken? Meld je dan aan!!

Heb je al meer ervaring dan is dat handig om aan te geven bij je opgave.
Voor -, tijdens - en na het Dedemsvaart DAnce Event werken we met de onderstaande teams en de bijbehorende functies:
Na afloop van het evenement wordt je door ons uitgenodigd voor een evaluatie en gezellig samenzijn met alle andere vrijwilligers. Denk hierbij aan veel eten en drinken

Zin om te helpen?

Voor een overzicht van de diverse festival teams en de bijbehorende functies "KLIK HIER". Kies de team/functie die bij je past en schrijf jezelf in als vrijwilliger! Dan wordt het mede door jou een succesvolle tweede editie van Dedemsvaart Dance Event.

Meld je hier aan als vrijwilliger voor Dedemsvaart DAnce Event Outdoor Festival