badges

Beveiliging                                                                                                                 
Veiligheid staat voor Stichting Hollands Talent bovenaan!
Om deze veiligheid te garanderen wordt tijdens het Dedemsvaart DAnce Event de beveiliging gedaan door een professioneel beveiligingsbedrijf. Het beveiligingspersoneel zal op terrein rondlopen en zich vooral bezig houden met preventie en/of optreden als de huisregels worden overtreden.

EHBO
Er is voldoende EHBO personeel en een goed bereikbare EHBO-post met AED aanwezig. De organisatie verzoekt het publiek alle medewerking te verlenen bij het werk van de EHBO en andere hulpdiensten.

Veiligheidsbuffer
Op het terrein wordt een zone gecreëerd waar het publiek geen toegang toe heeft. Deze zone is er zodat veiligheidsmensen en hulpdiensten in noodgevallen vlot tot de risicozones van het festival doordringen. Dit wordt afgebakend met dranghekken.

Huisregels
Stichting Hollands Talent heeft huisregels samengesteld waaraan de bezoekers zich dienen te houden gedurende hun verblijf op het festivalterrein. De huisregels staan op de website www.d-dae.nl. Daarnaast staat er een banners met de belangrijkste huisregels bij de ingang en op het terrein gedurende het festival.

Klik hier voor de huisregels.