Bestel uw tickets hier" />
badges

De tickets die je bestelt op www.d-dae.nl ontvang je binnen een e-mail als e-ticket. Dit is een dienst van Ticketscript die o.a. ook de ticketverkoop voor Awakenings, Latin Village, Dauwpop, Dongen Draait Door en de Melkweg verzorgt. Het is ook mogelijk om tickets hardcopy te kopen bij Free Record Shop, Van Leest of éé van de officiele D-DAE festival voorverkoop adressen.

Het is niet aan te raden kaarten online via een andere aanbieder aan te schaffen. Er kan geen garantie gegeven worden door de organisatie van het Dedemsvaart Dance Event Outdoor Festival betreffende de echtheid van deze kaarten en daarmee komt je toegang tot het festival in gevaar. Daarbij zijn de prijzen vaak veel hoger dan wanneer je ze via www.d-dae.nl of Free Record Shop bestelt.

Tickets
- GRATIS: voor alle bezoekers tot 16:30 uur**
- Early Bird Ticket: € 5,00 ex/fee (eerste 250 kopers, van 23 februari tot 28 februari 2013) 
- Regular Ticket: € 7,50 ex/fee (beschikbaar tot 23 juni 2013)
- Groep Ticket (4 pers): € 26,00 (beschikbaar tot 23 juni 2013)
- Door Ticket: € 15,00 (beschikbaar bij de deur op zaterdag 29 juni 2013)

**Als je voor dit tijdstip het festivalterrein betreedt mag je er de hele dag gratis verblijven. Verlaat je na dit tijdstip het festivalterrein en wil je weer naar binnen, moet je de Door Ticket prijs betalen.

De online verkoop loopt tot en met zondag 23 juni 2013. Hierna zijn er alleen nog tickets verkrijgbaar aan de kassa en bedraagt de ticketprijs € 15,00 -. Voor elke ticketaankoop geldt verder dat de leeftijd voor toegang tot het Event 16 jaar of ouder is.

Belangrijk:
Stichting Hollands Talent behoudt zich het recht om de toegang tot het event te weigeren aan jongeren onder de 16 jaar en doet niet aan restitutie van gelden voor tickets.
 
 

Secure tickets by ticketscript