badges

Heeft u, uw bedrijf of instelling affiniteit met cultuur, wilt u uw naamsbekendheid vergroten of zoekt u een ideaal platform om de doelgroep marketing technisch attent maken op uw producten en/of diensten? Dan is het Dedemsvaart DAnce Event iets voor u!

Goede evenementen bereiken veel mensen en kunnen van grote waarde zijn voor uw onderneming. Niet alleen haakt u als sponsor gelijk aan bij de doelgroep, vergroot u uw naamsbekendheid en krijgt u de mogelijkheid om zich als maatschappelijk betrokken bedrijf te profileren. U verbindt zich tevens aan de uitstraling van het Dedemsvaart DAnce Event | D-DAE.

Stichting Hollands Talent bereikt met Dedemsvaart DAnce Event | D-DAE concept een groot regionaal publiek waarin jongeren en jong volwassenen centraal staan. Hierdoor is het evenement aantrekkelijk voor zowel lokale als regionale sponsoren. Ervaring met andere soortgelijke evenementen leert ons dat deze opzet een breed publiek aanspreekt tussen 16 - en 45 jaar. Veel free publicity in de diverse media en veel bezoeken op onze websites waren hiervan het gevolg.

Stichting Hollands Talent biedt diverse mogelijkheden om uw merk/naam aan het concept Dedemsvaart DAnce Event te verbinden, van een overall partner tot een uitgekiend sponsorpakket.

U krijgt hierbij:

  1. De mogelijkheid van eigen inbreng.
  2. Evenwicht tussen prestatie en tegenprestatie
  3. Een reële belofte en reële vraagprijs
  4. De mogelijkheid om regionaal of landelijk te sponsoren (zie www.bestedjvannederland.nl)
  5. Lokale / Regionale exclusiviteit (geen sponsoring door bedrijven in dezelfde branche)
  6. De mogelijkheid om geld, producten of diensten te sponsoren
  7. Keuze uit diverse sponsorpakketten
  8. Alle afspraken op papier


Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Arsanio Wiet. Dit kan door middel van een e-mail of bellen met 06 511 73 888. U krijgt dan meer informatie over de diverse sponsormogelijkheden om te helpen dit fantastische initiatief steunen.