badges

 

Vind jij het ook leuk om te schilderen? Kom dan op het D-DAE Outdoor Festival mij helpen een grote D-DAE schildering te maken op de paintwall!
 

Vanaf dat ik klein was, was ik altijd al aan het tekenen en schilderen. Papier en doek werden mij te klein, dus heb ik me gespecialiseerd in het schilderen van muren. Ik maak muurschilderingen in woonkamers, slaapkamers, speelkamers, kantoren en noem maar op. Overal waar muren zijn kan geschilderd worden. Met een muurschildering heb je een uniek en persoonlijk kunstwerk op de muur, waar je lang van kunt genieten.

Wanneer je mee komt helpen, leer ik je tijdens het schilderen technieken die ons gaan helpen om er met zijn allen een heus kunstwerk van te maken. Hierin komen de basistechnieken aan bod, maar ook tips en trucjes om de schildering diepte en realisme te geven. Het is de bedoeling dat de complete schildering tegen half 6/ 6 uur klaar zal zijn, dus ik kan je hulp erg goed gebruiken!

Aan deze workshop is geen tijd en geld gebonden, je mag mee schilderen zolang je wilt en zo vaak je wilt, mits er genoeg plek is aan de muur.

Leuk feitje: De boog waar je straks onderdoor loopt als je op het festivalterrein komt, heb ik geschilderd.

Tot ziens bij de paintwall!

José Barneveld
SilferArt

Voor meer informatie over mijn muurschilderingen: kijk op silferart.nl