badges
 
"De meeste mensen zien graffiti als een vorm van vernieling, maar ik zie het als een vorm van kunst. Graffiti is kunst, een middel om je gevoelens uit te drukken, een creatieve uitspatting zonder grenzen."
 

Mijn passie voor graffiti lijkt elke dag toe te nemen. Vroeger als 12 jarig knulletje vond ik het al geweldig. Vanaf 16 jaar ben ik zelf gaan oefenen met tekenen, maar voor mezelf was het nooit goed genoeg. Toen ik 19 was ben ik verder gegaan met oefenen, toen ben ik begonnen dingen na te tekenen die ik had gezien. Uiteindelijk heb ik nu een eigen stijl gecreëerd, die zeker nog niet ver genoeg is ontwikkeld. Oefening baart kunst, en ontwikkeling kun je alleen maar vinden in jezelf.

Vandaar dat er tijdens het D-DAE festival een graffitiwall wordt geplaatst, waar ik 2 workshops mag verzorgen voor iedereen die op tijd aanwezig is. Tijdens deze workshops zullen de basistechnieken worden besproken en uitgevoerd, waardoor je snel de beginselen van graffiti begrijpt en beheerst, die jou verder kunnen helpen om de kunstenaar in jezelf te vinden!

Dus ben jij op zoek naar een uitdaging, wil je jouw creatieve kant ontdekken, of ben je gewoon geïnteresseerd in de wereld van graffiti? Zorg dan dat je er op tijd bij bent om mee te doen!

Was getekend,
Reinier Ganzevoort (graffiti docent)

 

LET OP: Wil je deelnemen aan 1 van de workshops? Wees dan op tijd, want VOL = ECHT VOL!!