badges

Locaties
De locaties voor het Dedemsvaart DAnce Event zijn Streekmuseum "De kalkovens" en het Gashouder podium te Dedemsvaart. klik hier voor de routebeschrijving

Duur
Het Dedemsvaart Dance Event is van 13.00 uur tot 24.00 uur

Leeftijd
De toegangsleeftijd is in principe vanaf 16 jaar
Bezoekers van alle leeftijden mogen tussen 13.00 uur en 17.00 uur gratis naar het D-DAE Festival om deel te nemen aan verschillende workshops zoals DJ, MC/RAP, Grafitti, Schilderen en luisteren en dansen op Dance muziek.
Om 18.00 uur moeten alle bezoekers onder 16 jaar het terrein verlaten.

Service
Met vragen kun je altijd één van de medewerkers/beveiligers aanspreken. De medewerkers zijn herkenbaar aan de speciale "D-DAE Crew" T-shirts. Gevonden voorwerpen kun je ook bij de beveiligers afleveren en ophalen.

Milieu
De organisatie doet een dringend beroep op alle bezoekers op en om het festivalterrein om het Kalkoventerrein schoon te houden en gebruik te maken van de aanwezige afvalbakken.

Pinnen
Bij de muntenkassa kan zowel met contantgeld als met PIN betaald worden.

Sanitair
Op het festivalterrein zijn voldoende sanitaire voorzieningen, inclusief invaliden toilet aanwezig.
De organisatie zorgt ervoor dat je de gehele dag gebruik kan maken van een fris toilet. Voor 1 consumptiemunt kun je een plas-partout aanschaffen. Hiermee kun je de hele dag gebruik maken van het toilet. Wildplassen is iets dat niet thuis hoort op het Kalkoventerrein en is daarom dus ook ten strengste verboden.

Kluisjes
Er zijn geen Lockers (kluisjes) aanwezig

EHBO
Op het festivalterrein is er een EHBO-post. De organisatie vraagt het publiek om alle medewerking te verlenen bij het werk van de EHBO en andere hulpdiensten.

Horeca
Op het terrein kun je voor eten en drinken alleen met munten betalen. ook bij de toiletten dient met munten betaald te worden.Eén munt kost € 2,-

Geen drank onder de 16
Wij schenken geen alcohol aan bezoekers onder de 16 jaar. Bij twijfel kan gevraagd worden naar je legitimatie. Geldige legitimatie zijn: bromfietscertificaat, rijbewijs, paspoort of identiteitskaart.

Wat mag niet mee
Eten en drinken zijn op het D-DAE terrein aanwezig en mag dus niet zelf worden meegenomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Geldigheid munten
De gekochte munten zijn alleen geldig tijdens D-DAE op zaterdag 23 juni 2012. Gekochte munten worden NIET retour genomen.

Openbaarvervoer
Kijk voor de laatste bus en treintijden op www.9292ov.nl

Betreden op eigen risico
Een bezoek aan het festival is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld alsgevolg van letsel of diefstal.

Flyeren verboden
Het is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan flyers of andere zaken uit te delen op en rond het festival terrein. Wil je je eigen evenement promoten tijdens één van de D-DAE Outdoor Festivals? Stuur een mailtje naar info@stichtinghollandstalent.nl voor meer informatie.

Gebruik van beeldmateriaal
Door het betreden van het festival terrein wordt toestemming gegeven voor het gebruik van gemaakte foto's en videoopnames voor publicatie doeleinden.

D-DAE Outdoor Festival 2013 Line up..


Bekijk de hele line up...