badges

Heb je altijd al eens zelf als DJ achter de draaitafels willen staan, wil je weten waarom je vriend of vriendin liever op zolder aan het “spinnen” is, of beheers je de basics al en wil je verder kijken dan je neus lang is?

Dan is deze DJ workshop onder leiding van de zeer ervaren DJ Manie zeker iets voor jou!
Alles wordt namelijk verteld door deze kenner. Het enige wat je hoeft te doen is kijken en luisteren, makkelijker kunnen we het niet maken. De basic termen, techniek en handelingen krijg je voorgeschoteld zodat je qua kennis een streepje voor hebt op je vrienden e.d.

Onder begeleiding van DJ Manie maakt je kennis met enkele basisprincipes en de belangrijkste DJ technieken:
• Wat doe je als DJ ?
• Introductie DJ gear
• Belangrijkste termen en kreten
• Demonstratie

Deze workshop is zowel voor beginnende als gevorderde DJ's.

DJ MANIE (Korte biografie)
MAN!E is één van de meest getalenteerde ‘urban/eclectic’ DJ’s die ons kleine landje rijk is. Naast een muziekliefhebber in hart en nieren is hij ook DJ en producer met jarenlange ervaring in de entertainmentsector.

Met een DJ loopbaan die startte in 1995 heeft hij door de jaren heen een indrukwekkende cv opgebouwd. Vanaf dag 1 bleek MAN!E een neus voor het onbekende en nieuwe te hebben. Als support act voor internationale artiesten als Ginuwine, 112, Jaheim, Musiq Soulchild, Sizzla, Avant en in venues als Club Players, Escape, Club Noa, Effenaar, Marcanti, Ocean Diva, The Powerzone, Paradiso, The Soulclub, Challenge 2.0, club Podium, Heineken Music Hall en Sinners heeft MAN!E meer dan eens zijn steentje bijgedragen aan onvergetelijke avonden.

Als producer en songwriter was hij succesvol met songs als Brainpowers top 40 hits ‘Dansplaat’ en ‘Even Stil’, ADHD’s Shouf Shouf Habibi, 'Beng Je Hoofd' en Skate The Greats ‘Joyride’. Hij werkte daarnaast onder andere met DiceCream, Murth The Man-O-Script, VSOP, Lange Frans en Climax. Ook maakte hij deel uit van ADHD. Het album ‘Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Dopeness’ (EMI/Virgin) kwam in 2004 uit en is volledig geproduceerd door MAN!E.

 

Belangrijk: Er worden 4 workshops gegeven. Elk workshop is duurt 30 minuten

LET OP : Wil je deelnemen aan 1 van de workshops? Wees dan op tijd, want VOL = ECHT VOL!!