badges

DJ TLM KOMT NAAR ST VITUS PARTYHUIS IN DEDEMSVAART

Geschreven door Arsanio op 17 juni 2013. DJ TLM KOMT NAAR ST VITUS PARTYHUIS IN DEDEMSVAART

Komende vrijdag (21/6) is het feest in St Vitus partyhuis in Dedemsvaart. Stichting Hollands talent haalt dan DJ TLM naar Dedemsvaart. Hij zal samen met DJ Bel-C, winnaar van de laatste D-DAE DJ BATTLE en regionaal talent DJ Molina optreden tijdens de tweede pre-party van het D-DAE Outdoor Festival.

DJ TLM al meer dan 12 jaar de vaste DJ van rapper/mc Brainpower. "Een party rocker met turntablism skills. Dat is waarschijnlijk de beste manier om DJ TLM te omschrijven. Zijn gepassioneerde stijl van DJ-en heeft ervoor gezorgd dat hij een gevestigde naam is in Nederland, waar hij al meer dan 18 jaar clubs en festivals rockt. Zijn belangrijkste 'wapens' zijn Hip Hop en R&B, maar DJ TLM heeft zich ontwikkeld tot een echte allround DJ, die tijdens zijn sets alles van New Jack Swing tot Electronic Dance Music kan draaien. Met zijn ervaring, energieke uitstraling op het podium en talent kan je hem met recht één van de beste DJ's van Nederland te noemen.", aldus Arsanio Wiet, voorzitter van de stichting.

De pre-party is bedoeld om het publiek in de stemming te brengen voor het D-DAE Outdoor Festival. Tijdens deze avond zal het accent worden gelegd op zomerse beats, vrolijke mensen, een gezellige sfeer, en dat alles in D-DAE style. MC Lexay en MC Rolo zullen zorgen voor dat extra beetje motivatie, het spreekwoordelijke duwtje in de rug dat we nodig hebben op de dansvloer.

Tijdens deze avond is er gratis entree!

Wanneer: Vrijdag 21 juni
Waar: St Vitus partyhuis - Dedemsvaart
Line up: TLM - MOLINA - BEL-C
Hosted by: MC Lexay - MC Rolo
Tijd: 22:00 - 03:00
Toegang: Gratis

Foto: DJ TLM (rechts), samen met voorzitter Arsanio Wiet